Vlaamse Artiesten

Topdiner met topambiance

Gastronomie en een Vlaamse topartiest? Een winnende combinatie als je ’t ons vraagt! In de lente verwelkomen we Willy Sommers. Tijdens het najaar komt Christoff de Westhoek onveilig maken. 

Geniet van onze heerlijke gerechten, zing mee met de Vlaamse klassiekers en gooi zelf de beentjes los op de dansvloer. We starten om 19 uur met een feestelijk aperitief, de dj draait het laatste plaatje om 2 uur. Reserveer snel je plaatsen voor dit unieke concept!

Saint-Germain
Christoff

Op het menu

  • Feestelijk aperitief met hapje
  • Waaier van gastronomische gerechtjes op bord
  • Warm vis- en vleesbuffet
  • Nagerechtenbord
  • Mokka met versnaperingen

Vlaamse artiesten in 2024

Willy Sommers - vrijdag 12 april 

€ 88/persoon

Christoff - vrijdag 15  november 

€ 88/persoon

 

We vragen om het bedrag van de reservatie op voorhand over te schrijven. We verwachten deze betaling een 14-tal dagen vóór het evenement. De instructies voor de betaling ontvangt U bij de bevestigingsmail van Uw reservatie.

Als U online reserveert, ontvangt U die onmiddellijk. Controleer hiervoor ook eventueel het postvak ongewenste email ‘SPAM’.

Alvast dank om deze instructies te volgen!

Wijzigingen in het aantal personen kunnen tot de dag vóórdien worden doorgegeven en worden ook in rekening gebracht. Wijzigingen op de dag zelf worden niet terugbetaald.

Prijs inclusief alle dranken (wijnen, water, …) tijdens het diner tot aan de koffie. Reserveren is noodzakelijk.

Als U online reserveert, ontvangt U onmiddellijk een email als bevestiging van de reservatie. Controleer hiervoor ook eventueel het postvak ongewenste email ‘SPAM’.